PIZZABAR DEEG

Recentebeoordeling


3 sterren uit 83 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzabar DEEG. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2024 om 20:03 Geen smaak!
28 mei 2024 om 19:51 Hij was lekker maar mag meer belegd worden en hij was niet zo warm jammer
24 mrt 2024 om 20:30 Het duurde meer dan 2 uur voordat mijn bestelling er was. Erg lang en erg duur voor een koude pizza. Helaas, geen aanrader.
21 dec 2023 om 20:21 De pizza’s waren helaas koud en de vrij prijzige tartufo pizza had helaas geen enkele truffel smaak.
11 jul 2023 om 20:19 Duur en koud.
6 jul 2023 om 8:46 De bezorger had 3 andere bezorg adressen voor hij bij ons was. Pizza’s waren daardoor koud… logisch als je zoveel adressen langs moet. Ik hoop op een passende oplossing, anders nooit meer thuisbezorgd!
25 apr 2023 om 21:56 Niet warm en te duur voor een middelmatige pizza
18 mrt 2023 om 23:27 Pizzas waren koud
7 mrt 2023 om 20:42 They messed up with my order, I got a pizza with meat but I ordered a vegetarian pizza
17 jan 2023 om 20:08 Eten was niet warm meer en ook niet echt smaakvol.
29 nov 2022 om 20:17 Eten was lauw tot koud toen het hier was, en pizza was niet gesneden. De smaak was wel van topkwaliteit en lekker dat het een volkoren bodem had
28 sep 2022 om 21:16 Duurde enorm lang terwijl de tijd eerst 25 min was, kwam het pas na een uur en de pizza was al koud.